دکتر علی قربان پور آرانی و دکتر علی اکبر عباسیان آرانی، دو استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهانی در سال ۲۰۲۰

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۷۰۹۶ آخرین اخبار

بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC ، دکتر علی قربان پور آرانی (استاد مهندسی مکانیک طراحی کاربردی) در حوزه موضوعی (مهندسی) با 174 مقاله و دکتر علی اکبر عباسیان آرانی (استاد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی) در حوزه موضوعی (مهندسی) با 64 مقاله به عنوان دانشمندان و پژوهشگران یک درصد برتر جهانی در سال 2020 معرفی شدند.

معاون پژوهشی وارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: 5 استاد دانشگاه کاشان در ردیف پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر  قرار گرفتند. عیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استناد‌های صورت گرفته به تولیدات آن‌ها می‌باشد. در این ارزیابی با بررسی سوابق پژوهشی محققان در بازه زمانی ۱۰ ساله و با روش شناسی پیشرفته شناسایی از پایگاه استنادی ESI و WOS مورد مطالعه قرار گرفته است.

لینک خبر: وزارت علوم