قرارگیری ۷ عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در میان دو درصد دانشمندان پراستناد جهان

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۹ کد : ۲۴۴۹۷ آخرین اخبار

7 عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در لیست جهانی منتشر شده توسط دانشگاه استنفورد در میان دو درصد دانشمندان پراستناد در تمامی رشته‌ها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال 2024 در دو بازه زمانی کوتاه مدت و بلندمدت طول دوره خدمت علمی قرار گرفته اند.

دکتر علی قربان پور آرانی، دکتر علی اکبر عباسیان آرانی، دکتر سعید امینی، دکتر مهدی محمدی مهر، دکتر محمد عارفی، دکتر سعید امیر و دکتر علیرضا آقایی در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند. قابل ذکر است که آقایان دکتر علی قربان پور آرانی و دکتر محمد عارفی در بازه‌ی زمانی بلندمدت طول دوره خدمت علمی این فهرست، قرار گرفته‌اند. دانشکده مهندسی مکانیک کسب این موفقیت علمی و افتخار ارزشمند را به اعضای هیأت علمی منتخب، اساتید و اعضای خانواده بزرگ دانشگاه کاشان تبریک عرض می نماید.