۴ عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا

۰۳ آذر ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۷ کد : ۲۲۸۰۲ آخرین اخبار

4 عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا

بنا بر گزارش مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) در آبان ماه سال جاری، در میان ۹۳۸ پژوهشگر پر استناد شناسایی شده با وابستگی ایران، 4 عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک مجددا در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفته اند. بر اساس این گزارش، آقایان دکتر علی قربان پور آرانی، دکتر علی اکبر عباسیان آرانی، دکتر مهدی محمدی مهر و دکتر محمد عارفی در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند. این موفقیت علمی و افتخار ارزشمند بر خانواده دانشکده مهندسی مکانیک اعم از همکاران افتخار آفرین، کارکنان و اعضای هیأت علمی و دانشجویان مبارک باد.

شایان ذکر است آقای دکتر علی قربان پور آرانی در سالهای 97، 98 ، 99 و 400 و آقای دکتر علی اکبر عباسیان آرانی در سالهای 98، 99 و 400 و آقای دکتر مهدی محمدی مهر و آقای دکتر محمد عارفی در سالهای 99 و 400 نیز عنوان دانشمندان برجسته یک درصد را کسب کرده بودند.