حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۶ کد : ۲۲۹۱۴ آخرین اخبار

بسم‌‌الله‌الرحمن‌الرحیم

۱۶ آذر یادآور روزی است که دانشجویان مسلمان و انقلابی ایران در سال ۱۳۳۲ نسبت به استبداد و ظلم رژیم خودکامه و دست‌نشانده پهلوی، بانگ اعتراض برآوردند و با اعلام قاطعانه مواضع انقلابی خویش، اسلام‌خواهی و میهن‌‌دوستی مردم آزاده ایران را به رخ حکومت فاسد و فاسق پهلوی کشیدند.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر، و تبریک روز دانشجو به شما دانشجویان عزیز دانشکده مهندسی مکانیک، توصیه می‌شود هرچه بیشتر استعداد درونی خویش را بشناسید و از علم و دانش برای دستیابی به جایگاه واقعی خود بهره بگیرید و از فرصت‌های پیش رو برای رشد و تعالی و ارتقای مهارتهای حرفه‌ای خود استفاده حداکثری داشته باشید. بی‌تردید نقش شما دانشجویان که با خودسازی و ارتقای دانش و مهارت خود، دغدغه حل مسایل و پیشرفت کشور را دارید، در استقلال و پیشرفت کشور بسیار پر اهمیت است. حضور شما دانشجویان در کنار اساتید دلسوز و متعهد، یکی از پرارزش‌ترین منابعی است که جامعه ایران اسلامی از آن بهره‌مند است.

از خداوند منان توفیق روزافزون شما دانشجویان عزیز را در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی خواستاریم.

ریاست دانشکده، شورای دانشکده، اساتید و یاوران علمی دانشکده مهندسی مکانیک