حضور اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در خوابگاه دانشجویان

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۸ کد : ۲۲۹۴۹ آخرین اخبار

حضور اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در خوابگاه دانشجویان

به مناسبت روز دانشجو، رئیس دانشکده مهندسی مکانیک به همراه تعدادی از اعضای هیات علمی این دانشکده، یک شنبه شب مورخ 19 آذر با حضور در خوابگاه دانشجویان، میهمان دانشجویان مهندسی مکانیک در اتاق 110 خوابگاه کلیم کاشانی و 107 خوابگاه شهید مازوچی بودند.

در این دیدار اساتید دانشکده مهندسی مکانیک ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان عزیز، به بیان خاطرات، تجربیات و ارائه توصیه‌های مفید برای کسب مهارتهای لازم توسط دانشجویان در ایام دانشجویی پرداختند و دانشجویان نیز ضمن خوشامدگوئی به اساتید، به بیان نقطه نظرات خود در خصوص مسائل علمی و آموزشی پرداختند.

شایان ذکر است که در اردیبهشت ماه نیز به مناسبت هفته خوابگاه‌ها برنامه مشابهی برگزار شده بود. ابراز امیدواری می‌شود با استمرار چنین برنامه‌هایی به مناسبتهای مختلف، ضمن ایجاد فضای نشاط و شادابی بین دانشجویان، ارتباط و تعامل موثر بین دانشجویان و اساتید بیش از پیش تقویت شود و شاهد رشد و تعالی بیشتر در جامعه دانشگاهی باشیم.