موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد دانشکده مهندسی مکانیک

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۰ کد : ۲۴۵۶۰ آخرین اخبار

در جلسه 976 مورخ 31 تیرماه 1403 شورای گسترش آموزش عالی، با ایجاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان موافقت قطعی به عمل آمد و در تاریخ 11 شهریور به دانشگاه ابلاغ شد. شایان ذکر است که دانشکده مهندسی مکانیک از سال 1373 با ایجاد رشته کارشناسی حرارت و سیالات در دانشکده مهندسی فعالیت خود را در قالب گروه مهندسی مکانیک آغاز نمود و مراحل رشد و توسعه خود را پشت سر گذاشت تا در سال 91 با تصویب شورای دانشگاه به عنوان یک دانشکده مستقل به فعالیت خود ادامه داد. با توجه به عملکرد بسیار مطلوب دانشکده و نقش موثر آن در آموزش مهندسی مکانیک و سهم بسیار بالای آن در انجام تحقیقات و پژوهش و ارتقای رنکینگ دانشگاه، اخذ مجوزهای لازم برای تصویب قطعی ایجاد دانشکده در دستور کار مدیریت دانشگاه قرار گرفت. پس از تصویب کلیات موضوع در یازدهمین نشست هیات امنای دانشگاه مورخ 3 آذر 1398 و انجام بررسی های لازم توسط هیات ارزیاب استانی و تایید نهایی توسط مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ 2 تیرماه 1403، خوشبختانه با تصویب نهایی شورای گسترش آموزش عالی در تاریخ 31 تیرماه 1403، ایجاد دانشکده مهندسی مکانیک قطعی شد. شورای دانشکده مهندسی مکانیک از تمام همکاران محترم، دانشجویان عزیز و مدیریت محترم دانشگاه که در به ثمر نشستن این مهم نقش داشته اند تقدیر می نماید و امیدوار است که این دانشکده منشا خیر و برکت در راستای پیشرفت کشور عزیزمان باشد.