پایان نامه دانشجوی دانشکده مهندسی مکانیک بعنوان پایان نامه برتر انجمن مهندسان مکانیک انتخاب شد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۰ کد : ۹۸۳۰ آخرین اخبار

پایان نامه آقای علی طباطباییان دانشجوی کارشناسی ارشد آقای دکتر احمد رضا قاسمی دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک بعنوان پایان نامه برتر انجمن مهندسان مکانیک انتخاب شد.

آقای مهندس علی طباطباییان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان، پایان نامه خود را با عنوان "مطالعه اثرات خستگی حرارتی بر روی تنشهای پسماند و انحناء در چند لایه های کامپوزیتی و نانوکامپوزیتی متقارن و نامتقارن" ا نمره عالی (بیست) به راهنمایی دکتر احمدرضا قاسمی دانشیار و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک به اتمام رسانیده‌اند. پایان‌نامه ایشان شامل سه بخش تئوری و تحلیلی، شبیه سازی و مدلسازی، و مقایسه نتایج با نتایج تجربی می‌باشد. مطالعه اثرات نانو بر روی انحناء، بررسی انواع رزین، درصدهای مختلف نانو، چیدمان‌های متفاوت، اثرات سیکل حرارتی خستگی، مطالعه اثرات سوراخکاری و اندازه‌گیری تنشهای پسماند در حالتهای مختلف بخشی از کار نامبرده می‌باشد. پایان‌نامه آقای مهندس طباطباییان موفق به کسب عنوان پایان نامه ارشد برتر توسط انجمن مهندسان مکانیک ایران در اردیبهشت ماه سال 1398 گردید. استاد راهنما و دانشجوی پژوهشگر این پایان نامه موفق به چاپ مقالات متعددی در مجلات معتبر شده اند. تعدادی از مقالات نامبرده به شرح ذیل است:

1. Tabatabaeian, A. and Ghasemi, A.R., 2019. Curvature changes and weight loss of polymeric nano-composite plates with consideration of the thermal cycle fatigue effects and different resin types: An experimental approach. Mechanics of Materials, 131, pp.69-77.; IF=2.697; Q1.
  2. Ghasemi, A.R., Tabatabaeian, A. and Moradi, M., 2018. Residual stress and failure analyses of polymer matrix composites considering thermal cycling and temperature effects based on classical laminate plate theory. Journal of Composite Materials, p.0021998318812127. IF=1.613; Q2.
  3. Tabatabaeian, A. and Ghasemi, A.R., 2019. Application of slitting method to characterize the effects of thermal fatigue, lay-up arrangement and MWCNTs on the residual stresses of laminated composites; Mechanics of Materials, Accepted; In Press. IF=2.697; Q1.