بازدید از گروه صعنتی انتخاب

۰۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۲۴۲۹ آخرین اخبار اطلاعیه ها
بازدید از گروه صعنتی انتخاب

بازدید تخصصی از گروه صنعتی انتخاب (اسنوا)
گروه صنعتی انتخاب متشکل از زیرمجموعه هایی در زمینه لوازم خانگی، نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع فولاد، ساختمان و گردشگری و بازرگانی بوده و به عنوان یکی از بزرگ ترین مجموعه‌های اقتصادی، اجتماعی بخش خصوصی در کشور ایران فعالیت می کند. با توجه به گستردگی فعالیت مجموعه مذکور و نیاز مجموعه به دانش روز در زمینه های مختلف به منظور توسعه و تعمیق داخلی سازی قطعات، ضروری است که در راستای پاسخگویی به نیازهای ذکر شده فضای همکاری های مشترک بین دانشگاه و صنعت ایجاد شود. با توجه به پتانسیل بالای علمی-پژوهشی در دانشکده های مختلف دانشگاه کاشان، ایجاد پل ارتباطی بین مجموعه مذکور و دانشگاه و همچنین، شناخت چالش های فعلی حاکم بر مجموعه، یکی از مراحل اولیه و مهم در راستای نیل به اهداف مذکور می باشد. لذا، در همین راستا، بازدید تخصصی از گروه صنعتی انتخاب (اسنوا) توسط جمعی از اساتید دانشکده مهندسی مکانیک، پژوهشکده انرژی و دانشکده مهندسی برق در روز دوشنبه مورخ 1402/06/27 انجام شد. امید است که با توجه به چالش های شناسایی شده و پیشنهادات مطرح شده در این بازدید تخصصی، زمینه همکاری های مشترک بین دانشگاه کاشان و گروه صنعتی انتخاب در حوزه های مختلف (طرح های پژوهشی، بورسیه دانشجویان و ...) شکل گیرد.